skip to Main Content

Over mijzelf

Mijn naam is Christiaan de Rijk en de oprichter van het installatie- dakdekkersbedrijf CDR Techniek. U raad het al CDR staat voor Christiaan de Rijk! Op mijn 16eben ik via een regionaal opleidingsinstituut genaamd ROI midden Nederland begonnen met werkend leren in de bouwbranche. Mijn eerste werkzaamheden begonnen in de utiliteitbouw. Als jong assistent monteur was dit erg goed voor mijn ontwikkeling en inzicht, je ziet namelijk precies van A tot Z hoe is opgebouwd en geïnstalleerd wordt. Na deze leerschool ben ik in het particulierenwerk belandt wat ik erg leuk vond en vind. Het leuke hieraan is dat er meer uitdaging in zit en dat je vaak opzoek moet naar oplossingen. Na een aantal jaren kwam ik terecht bij een grote organisatie in Utrecht. Hier ben ik na mijn monteurstijd op de afdeling sales belandt waar ik begon als aspirant calculator en uitgroeide tot zelfstandig calculator. Hier moest ik veel begrotingen en offertes maken voor particulieren en professionele opdrachtgevers. Ook heb ik op diverse grotere bouwbeurzen gestaan om de organisatie te vertegenwoordigen en opdrachtgevers en klanten te adviseren. Mijn droom was altijd om ondernemer te worden en toen ik bij deze organisatie geen potentie en uitdaging meer zag ben ik deze droom gaan realiseren. Met als resultaat het goedlopende installatie- dakdekkersbedrijf CDR Techniek. Nu genoeg over mijzelf, zie hieronder meer informatie over CDR Techniek.

CDR Techniek

CDR Techniek is de specialist op het gebied van dak- en installatiewerk. Wij streven er te allen tijde naar om kwalitatief de beste installaties en daksystemen te realiseren. Service en kwaliteit zijn onze kenmerken en deze hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Ook denken wij graag klantgericht mee in oplossingen. U kunt bij ons zowel voor kleinere werkzaamheden als voor grotere projecten aankloppen. Door samenwerkingen met andere bedrijven en specialisten weet CDR Techniek ook de grotere projecten te realiseren.

Veiligheid

Veilig werken in onze branche is zeer belangrijk. Zo wordt er in ons vak vaak op hoogte gewerkt en ook moeten we regelmatig een vochtige kruipruimte betreden. Dit zijn werkzaamheden die niet geheel zonder gevaar zijn, wij houden ons dan ook strikt aan de regels en voorschriften als het gaat om veilig werken. CDR Techniek is dan ook voorzien van een VCA certificering.

Verduurzaming

Momenteel is verduurzaming in de bouwbranche erg populair. Continu zien we ontwikkelingen en vernieuwingen op de markt. Wij houden ons ook bezig met verduurzaming, dit doen wij door het monteren van bijvoorbeeld zonneboiler- en zonnestroomsystemen. U kunt even op onze pagina verduurzamen kijken! Om onze kennis up to date te houden volgen wij dan ook vaak producttrainingen bij leveranciers.

Kijk gerust eens rond op onze website en zie wat wij allemaal kunnen betekenen voor u. CDR Techniek werkt voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers.

Back To Top