skip to Main Content

CDR Techniek de dakdekker in de regio Utrecht en omstreken!

Met CDR Techniek heeft u de juiste specialist in handen op het gebied van dakbedekkingen. Met onze ervaren dakdekkers kunnen wij u goed helpen bij het vernieuwen van uw dakbedekking of het verhelpen van een lekkage. Wij werken met gediplomeerde werknemers en zijn VCA gecertificeerd, dit is een veiligheidscertificaat voor veilig werken.

UW dak opnieuw bedekken met bitumen dakbedekking

Bent u op zoek naar een dakdekker om uw dakbedekking te vervangen of uw dak te geheel te renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, CDR Techniek heeft in de regio Utrecht en omstreken al diverse dakrenovaties gerealiseerd. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina referenties om te zien hoe wij werken.

CDR dakbedekkingen en meer detail

Dakgoten en hemelwaterafvoeren

Bij veel woningen zijn de dakgoten van origine van zink. Bent u op zoek naar een dakdekker die een lekkage kan verhelpen of uw goot geheel kan vervangen? Neem dan contact met ons op, wij voeren deze ambachtelijke werkzaamheden nog dagelijks uit. Tevens kunt u bij ons ook terecht om uw dakgoot geheel van kunststof dakbedekking te maken, u ziet dan nagenoeg geen naden omdat dit uit één geheel gerealiseerd kan worden.

Veel hemelwaterafvoeren zijn en worden gemaakt van PVC, maar er bestaan ook hemelwaterafvoeren van zink. Deze laatste geeft een fraai uiterlijk en wordt bijvoorbeeld veel toegepast bij de bouw in het oude centrum van Utrecht. Heeft u een lekkage of verstopping aan uw hemelwaterafvoer, dan kunt u bij ons terecht om dit te verhelpen. Neem contact op via 06 – 411 993 08 of vul het contactformulier in. Ook vervangen wij hemelwaterafvoeren en leggen wij compleet nieuwe hemelwatersystemen aan.

Duurzame oplossingen voor uw dak bij CDR Techniek

Besparen op uw energiekosten? Denk eens aan dakisolatie, dit is een verduurzaming waar u uw energierekening mee omlaag kunt brengen. Dakisolatie is er in verschillende diktes, dit zorgt ervoor dat er voor bijna elk dak wel een mogelijkheid is om te isoleren. Isolatie houdt uw huis gedurende de wintermaanden niet alleen warm, maar zorgt er tijdens de warme dagen voor dat de ondergelegen vertrekken ook koeler blijven. U kunt uw dak gemakkelijk isoleren als het aan vervanging toe is. U kunt uw dak natuurlijk nog meer benutten, wanneer er ruimte is voor een zonnestroomsysteem of een zonneboilersysteem. Voor beide systemen kunt u bij ons terecht voor een goed advies en een vrijblijvende offerte.

Wilt u uw dakbedekking laten vervangen?

Wacht niet en neem contact met ons op via 06 – 411 993 08 of vul het contactformulier in.

Back To Top