skip to Main Content

Loodgieters- en installatiewerk in de regio Utrecht? CDR Techniek is uw specialist!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus aan, van een lekkage in uw water of gasleiding tot het renoveren van complete centrale verwarmingssystemen. Heeft u een lekkage of wilt u snel geholpen worden neem dan contact op via 06 – 411 993 08.

Heeft u lekkage? Of wilt u uw water- of gasleiding vervangen, uitbreiden of aanpassen?

Heeft u een lekkage in uw waterleidingsysteem of in uw gasleiding? Wacht dan niet en neem contact met ons op zodat wij u snel kunnen helpen. Ook bij complete verbouwingen of het verleggen van leidingen bij bijvoorbeeld een nieuwe keuken kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina referenties om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Vervangen van uw complete riolering of verhelpen van verstopping?

Heeft u een verstopping of een lekkage in uw rioleringssysteem? Wacht niet langer en schakel CDR Techniek in via 06 – 411 993 08. Wilt u het completen rioleringssysteem vervangen, dan kunt u ook bij ons terecht. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

CV ketel vervangen of uw gehele cv installatie vervangen of aanpassen?

Wilt u uw centrale verwarmingsketel laten vervangen, heeft u een lekkage of wilt u diverse leidingen verleggen tijdens een verbouwing? CDR Techniek staat voor u klaar om u hiermee van dienst te zijn!

Wilt u uw verwarmingssysteem verduurzamen en energiekosten besparen? Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Denk aan thermostaatkranen, deze zetten de radiator dicht wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Of vuil- en luchtfilters om uw verwarmingssysteem te upgraden, dit zorgt voor minder weerstand in het systeem en houdt het verwarmingswater schoon waardoor onderdelen in de cv ketel langer mee zullen gaan. Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw cv installatie neem dan telefonisch contact op via 06 – 411 993 08.

Back To Top